GoodMills Professional to mąki o powtarzalnej jakości, dopasowane do sprawdzonych zastosowań oraz dających wydajniejszy efekt w porównaniu ze standardowymi mąkami. Nasze rozwiązania bazują na innowacjach w zakresie upraw, optymalnym doborze zboża oraz sposobie jego przemiału. Dzięki temu można produkować więcej a produkty końcowe mają jeszcze lepsze właściwości oraz smak. Wszystkie warianty są dostępne w wygodnych opakowaniach 5kg.

Potwierdzona stabilność i powtarzalna jakość

powtarzalna jakość i stabilne właściwości wypiekowe

Dopasowane rozwiązania najwyższej jakości

dopasowanie do sprawdzonych zastosowań oraz zawsze optymalny efekt wypiekowy

Kompleksowa wiedza i kompetencje

rygorystyczne normy i produkcja przy użyciu maszyn szwajcarskiej firmy Bühler – lidera technologii mielenia

Poznaj sprawdzone rozwiązania dla profesjonalistów

Mąka pszenna na pizzę włoska typ „00”

  • typ „00” dedykowany do pizzy włoskiej
  • zapewnia optymalna rozciągliwość i strukturę ciasta
  • pozwala uzyskać cienkie ciasto, które po wypieku ma idealna chrupkość i smak

Mąka pszenna na pierogi

  • zapewnia jasną barwę, optymalna rozciągliwość i plastyczność ciasta
  • pozwala uzyskać wyjątkowo jasne i dobrze sklejające się pierogi

Mąka pszenna uniwersalna typ 500

  • wszechstronne zastosowanie
  • stabilne i powtarzalne parametry jakościowe

Mąka pszenna extra typ 405

  • unikalna receptura zapewnia wyjątkowo jasna barwę i aksamitną konsystencję
  • wysoka jakość piekarnicza i optymalne właściwości wypiekowe

W GoodMills Professional dzielimy się również doradztwem w zakresie wykorzystania poszczególnych wariantów.