GoodMills Professional to mąki o powtarzalnej jakości, dopasowane do sprawdzonych zastosowań oraz dających wydajniejszy efekt w porównaniu ze standardowymi mąkami. Nasze rozwiązania bazują na innowacjach w zakresie upraw, optymalnym doborze zboża oraz sposobie jego przemiału. Dzięki temu można produkować więcej a produkty końcowe mają jeszcze lepsze właściwości oraz smak. Wszystkie warianty są dostępne w wygodnych opakowaniach 5kg.

Potwierdzona stabilność i powtarzalna jakość

powtarzalna jakość i stabilne właściwości wypiekowe

Dopasowane rozwiązania najwyższej jakości

dopasowanie do sprawdzonych zastosowań oraz zawsze optymalny efekt wypiekowy

Kompleksowa wiedza i kompetencje

rygorystyczne normy i produkcja przy użyciu maszyn szwajcarskiej firmy Bühler – lidera technologii mielenia

Poznaj sprawdzone rozwiązania dla profesjonalistów

Mąka na pizzę włoską | typ 00

  • typ „00” dedykowany do pizzy włoskiej
  • zapewnia optymalna rozciągliwość i strukturę ciasta
  • pozwala uzyskać cienkie ciasto, które po wypieku ma idealną chrupkość i smak

Mąka na podsypkę | typ 630

  • dedykowana do podsypywania spodu pizzy
  • zapobiega przywieraniu ciasta
  • zapobiega przypalaniu spodu pizzy

Mąka na pierogi | Typ 480

  • umożliwia zachowanie jasnej barwy
  • zapewnia optymalną rozciągliwość i plastyczność ciasta
  • pozwala uzyskać wyjątkowo jasne i dobrze sklejające się pierogi

Mąka uniwersalna | typ 500

  • posiada wszechstronne zastosowanie
  • posiada stabilne i powtarzalne parametry jakościowe
  • zapewnia wyjątkowo jasną barwę i aksamitną konsystencję

W GoodMills Professional dzielimy się również doradztwem w zakresie wykorzystania poszczególnych wariantów.